De 5 populairste elektronica gadgets voor mannen

De 5 populairste Elektronica gadgets voor mannen

De nieuwste en beste elektronica kan soms peperduur zijn. Als het gaat om het vinden van het perfecte cadeau voor een elektronicaliefhebber, zijn er genoeg coole nieuwe tech-producten op de markt te vinden dit jaar die bij iedereen in de smaak zal vallen. Dit geldt zelfs voor de mannen die alle elektronica gadgets al hebben (of dat in ieder geval denken te hebben).

Elektronica gadgets voor mannen:

1. Smartphones

De absolute nummer één is de smartphone. De smartphone is voor veel mannen een essentieel onderdeel van het leven geworden. Zo zullen veel mannen allerlei dingen vergeten, maar niet hun mobiele telefoon. In feite is de smartphone geweldig om in contact te blijven met de wereld en met mensen.

2. Draadloze bluetooth-oordopjes

Op de tweede plaats komen de nog relatief nieuwe, maar nu al zeer populaire draadloze bluetooth oordopjes. Op straat lijkt het wel of iedereen ze heeft. Draadloze oordopjes kunnen dan ook veel gemakken bieden. Namelijk geen gepriegel met kabels die overal blijven hangen, maar ook niet na verloop van tijd een irritante draadbreuk.

3. Virtuele assistent

Op de derde plaats komt de virtuele assistent. De virtuele assistent verwijst naar een softwaretechnologie die in staat is om taken uit te voeren op basis van stemcommando’s van de gebruiker. Virtuele assistenten die daarom erg populair zijn onder mannen zijn onder meer Apple’s Siri, Amazon’s Alexa en Google Assistant.

4. Smartwatches

Op de vierde plaats staan smartwatches. In tegenstelling tot smartphones zijn smartwatches geen essentieel stukje technologie, hoewel ze het wel een stuk makkelijker maken om de dag door te komen. De smartwatch geeft bijvoorbeeld niet alleen de tijd weer, maar kan ook dienen als een persoonlijke fitnesstrainer. Daarnaast kunnen er in sommige gevallen berichten op binnenkomen en gelezen worden.

5. Robots

Op de laatste plaats in deze top vijf de robot. De robot is waarschijnlijk een van de bekendere gadgets. Zo zijn er tegenwoordig robotstofzuigers, robotgrasmaaiers en ook drones. Allemaal om bepaalde klusjes een stuk makkelijker te maken. Zo maakt de robotstofzuiger het stofzuigen makkelijk, de robotgrasmaaier het grasmaaien makkelijk en de drone het opnemen vanuit de lucht.

Aanbevolen artikelen