Overshirt combineren: tips en inspiratie

Steeds vaker zien we dat mannen kiezen voor het dragen van een overshirt. Niet voor niets, het is namelijk bij uitstek het geschikte kledingstuk om praktisch overal op te dragen. Zo kun je het dragen als jas wanneer de temperatuur toelaat, maar staat een overshirt voor mannen bijvoorbeeld ook prima met alleen een t-shirt. Kortom, je kunt er dus alle kanten mee op. Het grote voordeel van een overshirt, is dat ze gemaakt zijn van vaak een wat dikkere stof, waardoor ze dus prima kunnen worden gebruikt als jas wanneer het buiten wat frisser wordt. Om je een idee te geven hoe jij je overshirt het beste kunt combineren, hebben we een aantal tips voor je.

Overshirt met coltrui

Ga je voor de wat meer zakelijke look, dan is een coltrui natuurlijk de perfecte keuze. Door er een overshirt bij overheen te dragen zal je al snel zien dat je er ‘on fleek’ uit ziet. Mede daarom is het overshirt zo enorm populair. Je kunt hem namelijk zowel open als dicht dragen, maar ook als jas kan het overshirt een prima onderdeel zijn van je outfit. Kortom, het overshirt is dus een absolute must have voor in de garderobe van iedere man. Heb jij er nog geen één, dan is het tijd om een om je heen te gaan kijken, zodat je eens kunt kijken hoe het jou staat. Zo kun je ook tevens verschillende combinaties proberen, zoals een coltrui, t-shirt of trui.

Overshirt als jas

Ben jij op zoek naar een jas voor tijdens de wat frissere zomeravonden, die je ook casual kunt dragen, dan ben je bij Genti kleding aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod met tal van verschillende soorten, maten en kleuren. Zo weet je zeker, dat er altijd wel een overshirt bij zit, die past bij de stijl van jouw kleding. Ben je toch bang dat het je niet helemaal staat, dan is het verstandig om een naar een fysieke winkel toe te gaan, zodat je verschillende modellen kunt passen. De kans dat je dan heel snel van mening veranderd is namelijk vrij groot.

Aanbevolen artikelen