Schoenen maken de man

Sneaker trend

Een man is anno 2020 genoodzaakt om goed verzorgd voor de dag te komen. Nu hoef je niet gelijk in driedelig pak rond te lopen, met een paar hippe sneakers kom je al een heel eind in de goede richting. 

Trendy straatbeeld

Inmiddels zijn sneakers en gympen al lang niet meer enkel in de sportschool te vinden en zijn ze niet meer uit ons huidige trendy straatbeeld weg te denken. Natuurlijk biedt de sneaker een comfort dat je het liefst elke dag wilt ervaren. Hierbij enkele iconische sneakers die elke outfit compleet maken. 

All time favorite

Wie kent de klassieke All Stars nu niet? Deze schoen is één van de meest bekende modellen ooit. All Stars zijn over de hele wereld populair. Er zijn tegenwoordig veel verschillende varianten beschikbaar, maar het origineel bestaat uit een rubberen zool en katoenen bovenlaag. Je kunt uit vele kleuren een keuze maken. Als je deze schoen onder verschillende outfits wilt dragen, kan je het beste gaan voor basis kleuren zoals wit, grijs en blauw. 

Tennisschoen

Een ander type schoen dat vooral de afgelopen tijd enorm populair was, is de Adidas Stan Smith.  Dit model werd vooral als tennisschoen in de jaren zestig gedragen. Om die reden zitten er ook drie rijen perforaties aan de zijkant in plaats van de gebruikelijke strepen. Het is een klassieke  schoen die elke outfit net dat beetje extra geeft. Kies voor wit tijdens de zomermaanden en een donkere kleur voor het najaar. 

Jaren tachtig topper

Ook een echte jaren tachtig topper is de Nike Air Max. De Nike Air Max 1 was het eerste model dat luchtdemping had welke zich in de zool van de sneaker bevindt. Dat was revolutionair back in the days. Dit model werd door zowel mannen als vrouwen op handen gedragen. Draag deze sneakers onder een simpele jeans voor een maximaal effect. 

Retro en klassiek

Puma is het merk dat is ontstaan uit de familievete tussen de gebroeders Dassler. Deze vete zorgde voor het ontstaan van twee van de meest bekende sportmerken ter wereld te weten Adidas en Puma. De suède en leren sneakers zijn strak, laag en heel erg comfortabel om in te lopen. Dit zorgt er dan ook voor dat de sneakers veel door mannen gekocht worden omdat ze comfortabel zijn en je ook een stoer look creëert. Het gebruik van de verschillen materialen maakt deze sneaker enorm stijlvol. Retro en klassiek gaan hand in hand met bij deze enorm populaire sneaker.

Aanbevolen artikelen