Tips voor het dragen van kniekousen voor heren

Sokken zijn een belangrijk onderdeel in het outfit van elke man. Het type sok dat je draagt, kan het je outfit er vreselijk of geweldig uit laten zien. Naast sokken kun je er ook voor kiezen om heren kniekousen te dragen met shorts, broeken, jeans en sportschoenen. Ook kun je ze dragen met laarzen of nette schoenen. Ze zijn ook een geweldige manier om kleur aan je outfit toe te voegen en zijn vooral leuk voor mannen die graag korte broeken dragen bij warmer weer.

Draag je kniekousen met laarzen

Je kunt heren kniekousen met laarzen dragen om een ​​stoere look te creëren. Bruine kniekousen zijn perfect om te combineren met je favoriete laarzen. Ze geven kleur en stijl aan je outfit en houden je warm tijdens de koudere seizoenen. Je kunt ze ook dragen met je pantalon, nette schoenen en overhemd met knopen voor een formele look. Zwarte kniekousen zijn het beste wanneer ze worden gedragen met nauwsluitende kleding zoals pakken of jurken. Dit doet je benen namelijk slanker lijken dan het dragen van gewone sokken alleen zou hebben gedaan.

Draag ze met een korte broek

Draag je kniekousen bij een korte broek die niet te kort of te lang is. De ideale lengte voor de short is ongeveer vijf centimeter boven de knie en heeft dezelfde kleur als je kniekousen. Als je een donker gekleurde korte broek en witte kniekousen draagt, zorg er dan voor dat beide van een afstand even zichtbaar zijn. De beste manier om te zorgen voor een goede pasvorm is door deze drie dingen in gedachten te houden. Dit zijn de strakheid rond de kuit, de lengte en de kleurverzadiging. Koop indien mogelijk kniekousen met elastische banden aan de bovenkant. Op deze manier glijden ze de hele dag niet over je been, zoals normale katoenen exemplaren zouden doen bij warm weer buiten.

Overweeg kniekousen met patroon

Kniekousen zijn een geweldige accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Veel mensen denken dat ze er alleen goed uitzien bij vrouwen, maar dit is niet zo. Kniekousen voor heren zijn er in allerlei patronen en kleuren, dus je kunt er altijd één vinden die bij elke outfit past. Kniekousen zijn ook een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan een verder basic outfit zoals jeans of shorts. Je kunt ze zelfs met pakken dragen, maar ga niet te gek met patronen of kleuren.

Match je kniekousen en broek

Het matchen van je sokken en broek is een goed idee. Je mag geen witte sokken met een zwarte broek dragen, of andersom. Vermijd het dragen van gekleurde kniekousen met andere kleuren in je outfit. Draag geen rode kniekousen met blauwe broekspijpen, want die zullen niet op hun plaats lijken en erg botsen.

Aanbevolen artikelen