Waarom je een paar Floris van Bommel schoenen moet hebben

Floris van Bommel is een luxe merk. Als je een nieuw paar schoenen voor jezelf gaat kopen, waarom dan niet meteen de beste kiezen? Floris van Bommel bestaat al meer dan 200 jaar, maar het duurde tot 1980 voordat de zoon van de heer Floris, Jan, de teugels van het familiebedrijf overnam en wereldwijd begon uit te breiden. Tegenwoordig is het bedrijf uitgebreid naar nieuwe regio’s in Europa, Noord-Amerika en Azië. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 verschillende winkels in heel Europa en alleen al in Noord-Amerika zijn er 22 winkels. Gezien dit succespercentage kun je er zeker van zijn dat welke stijl of ontwerp je ook kiest, er veel vraag zal zijn bij andere mannen die kwaliteitsproducten met een tijdloze aantrekkingskracht waarderen.

Alle schoenen zijn handgemaakt

Floris van Bommel schoenen worden met de hand gemaakt. Dit betekent dat alle schoenen door één persoon worden gemaakt, van het naaien van het bovenwerk tot het bevestigen van de zolen. Het resultaat is een schoen die duurzaam, flexibel, comfortabel en uniek is. Handgemaakte schoenen zijn ook duurder dan in massa geproduceerde schoenen, maar ze zijn het waard omdat ze uitblinken in kwaliteit en vakmanschap. Een andere reden waarom je zou moeten investeren in handgemaakt schoeisel is dat het milieuvriendelijk is. Elk paar is gemaakt door ambachtslieden die veel om hun materialen geven. Ze zijn ook minder schadelijk voor de planeet dan in massa vervaardigde stijlen. Bovendien betekent ethisch kopen dat je geen sweatshops of kinderarbeid in het buitenland steunt. In plaats daarvan zal je aankoop mensen helpen die trots zijn op hun werk.

De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer

Het leer dat gebruikt wordt om Floris van Bommel schoenen te maken is van de hoogste kwaliteit. Dit komt door het feit dat het afkomstig is van de beste leerlooierijen in Europa. Daarnaast is het gelooid en geverfd in Italië. Deze schoenen hebben ook een ademende voering die ervoor zorgt dat je voeten koel blijven, zelfs tijdens warme dagen.

Het biedt zowel nette herenschoenen als laarzen 

Voor mannen die nette schoenen nodig hebben voor formele aangelegenheden, biedt de Floris van Bommel lijn herenschoenen een uitstekend assortiment kwaliteitsschoenen. Deze zijn gemaakt met dezelfde zorg en aandacht voor detail als hun casual laarzen, maar hebben een meer verfijnde uitstraling waardoor ze geschikt zijn voor zakelijke of andere formele gelegenheden. Veel klanten kiezen deze stijlen zelfs als hun dagelijkse zakelijke kleding. Floris Van Bommel biedt ook een ruime keuze aan comfortabele stijlvolle laarzen die bij allerlei gelegenheden passen. De veelzijdigheid in deze lijn maakt het gemakkelijk voor mannen die graag elke dag pakken dragen, maar toch iets meer casual willen dan loafers.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *