Zomertrends 2020

Zomertrends 2020

Als het kwik  weer boven de twintig graden stijgt is het weer tijd om je in zomerkleding te kleden. Weg met de warme lange broeken en dikke vesten. Uiteraard wil je er wel volgens de laatste trends bijlopen. Hierbij de meest opvallende zomertrends voor 2020. 

Pastel

Pastel in je garderobe is zeker niet vrouwelijk. Deze trend zie je dan ook zeker terug dit jaar. Zachte kleuren zijn gemakkelijk te combineren en fleuren meteen een look op.Mannen gaan – in tegenstelling tot vrouwen – vaak op safe. . Kies dus dit jaar eens wat anders dan je basic outfit. Combineer een zomerse look met een jeans of een zomers pastel t-shirt. Pastel geeft kracht aan je outfit. 

Ruiten

Ook dit seizoen is de ruit print nog een blijvertje. Denk aan pantalons, colberts of overhemden met een ruitpatroon. Met de ruiten print kun je alle kanten op. Voor een zakelijke uitstraling doet de ruit het al jaren zeer goed, maar ook casual kun je deze print uitstekend dragen. Casual, zakelijk, eigenwijs of basic, jij bepaald. Ook leuk om een ruiten blouse te combineren met een ruiten broek. Wie durft?

Wollen jas

Tijdens de koude dagen is een lekkere dikke warme jas onontbeerlijk. Het kopen van een goede jas is daarom ook zeer belangrijk. Heeft de jas genoeg zakken? Kan het een stevige regenbui aan? En bovenal; hoe zit de jas qua pasvorm? Voor mannen is het daarnaast ook heel belangrijk om er stijlvol en tevens stoer uit te zien. Een wollen lange jas of driekwart jas is dan ook perfect voor de koudere zomerdagen. die regelmatig in Nederland orde van de dag zijn. 

Oversized

De skinny jeans was jarenlang een zeer geliefd item en niet meer weg te denken uit de winkels, maar de tijd is nu toch echt aangebroken om deze trend gedag te zeggen. Ga dus eens uit je comfort zone en kies deze zomer voor voor een wijder model of een pantalon. Oversized maakte al jaren geleden een terugkeer en roept inmiddels niet meer alleen associaties op met bekende rappers en de jaren negentig. Ook dit jaaros oversized helemaal on trend. In 2020 hoeft een pak niet scherp getailleerd te zijn, maar mag het goed oversized zijn. Dat maakt de zoektocht naar een pak in ieder geval een stuk minder moeilijk. Oversized betekent overigens niet dat je gewoon maar een maat groter moet kopen, het gaat om kleding die echt oversized bedoeld zijn.

Aanbevolen artikelen