Vegetarisch vlees nu lekkerder dan ooit!

We verlangen allemaal weleens naar een lekkere maaltijd met een goed stukje vlees. De smaak van een biefstukje of een lekkere schnitzel doet bij menig man het water in de mond lopen. Helaas weten we allemaal wel tegenwoordig dat vlees niet al te goed is voor het milieu en we met z’n allen dus moeten proberen te minderen in de consumptie hiervan. Dit kan bijvoorbeeld door 1 à 2 keer per week een vegetarische maaltijd te bereiden met een vleesvervanger. Nu hoor ik u denken: ‘’Maar een vleesvervanger is toch anders qua smaak dan normaal vlees’’. Maar niets is minder waar! Tegenwoordig zijn er overheerlijke vegetarische alternatieven op de markt gekomen als vervangers voor vlees, zowel in de supermarkt als online. Wij hebben de lekkerste op een rij gezet voor u!

Vegetarische burgers

Wat is er lekkerder dan een heerlijke hamburger van de barbecue op een warme zomerdag? De burger is een product dat al jaren met veel verschillende varianten op de markt is gekomen, denk aan een cheeseburger of een kipburger. Ook zijn er een hoop heerlijke vegetarische varianten burgers op de markt gekomen afgelopen jaren. Een erg lekkere Vega burger is bijvoorbeeld de champignonburger met geitenkaas en walnoot. Je kunt rondspeuren in de schappen van een supermarkt, maar hedendaags heb je de meeste keus qua vegetarisch vlees online. Je kunt online je gewenste producten bestellen, vervolgens worden deze aan je deur bevroren geleverd. Zo kun je de vegetarische producten lang bewaren in je eigen vriezer.

Vegetarische gourmet

Wat zijn de feestdagen zonder een gezellige gourmet met heel de familie? Deze feestmaal gaat vaak gepaard met schalen vol met dierlijk vlees. Hartstikke lekker natuurlijk, maar niet echt goed voor het milieu. Nu is het logisch dat je niet alleen maar paprika en champignons op de bakplaat gooit, dit is immers niet heel gevarieerd en gaat al gauw vervelen. Een goede oplossing kan dan zijn om zelf een Vega gourmet samen te stellen. Dit kun je ook gemakkelijk online doen, waardoor jij jouw gewenste vegetarische gourmetproducten thuisgestuurd krijgt. Leg het wederom in de vriezer en haal het op het gewenste moment van eten eruit! Zo kun je alsnog genieten van de gezellige avond samen met de familie en daarnaast ook nog eens lekker en milieu verantwoord eten. Daarnaast is het ook een goede manier om verschillende stukjes vegetarisch vlees te proberen, zodat jij kunt uitvinden wat jouw favoriete Vega product is!

Aanbevolen artikelen