Gamenight

gamenight-mnnn

Het is meer dan 10 jaar geleden dat de eerste PlayStation 3 in de verkoop is gegaan en tot de lancering van zijn opvolger, de PlayStation 4, groeiden het aantal fans en kopers elk jaar weer. En zelfs nu, waar Sony zowel de PS4 als de PS4 Pro al heeft uitgegeven, is deze console nog steeds zeer populair. 

Oude vertrouwde console

Of dat nu is omdat de eigenaren het niet over hun hart kunnen verkrijgen om deze nog steeds populaire console te vervangen/upgraden, of omdat PS3-fans toch nog stiekem overtuigd zijn van de  goede prestatie van hun console. En daar hebben ze gelijk in. Dit was namelijk de eerste console die met multimedia opties zoals blue ray en kon immers verbinding maken met internet, zodat games tevens online kunnen worden gespeeld. Hierdoor is PlayStation 3 nog steeds helemaal van nu en garandeert het een fantastische spelervaring. Dit wordt gelukkig ook gezien door de gaming-industrie die anno 2020 nog veel nieuwe spellen beschikbaar stelt voor deze vertrouwde console. Hierbij drie games die je niet mag missen als je nog op een PlayStation 3 speelt. 

Call of Duty

In Call of Duty: Black Ops volg je de elite-eenheden genaamd Black Ops. De leden van deze geheime eenheid van het leger voeren in het geheim missies uit. Dit betekent dat er in deze Call of Duty ingegaan wordt op de onconventionele oorlogsvoering en niet op de traditionele manier van oorlog voeren. Black Ops speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Verdeeld over diverse omgevingen vecht je jezelf door het spel heen.

Assassins Creed

Assassins Creed is de next-gen game van Ubisoft Montreal die het actiegenre opnieuw definieert.Assassins Creed brengt technologie, gameontwerp, thema en emotie samen in een wereld waar jij als kwetsbaar en toch machtig instrument van verandering overal chaos veroorzaakt. Door jouw handelingen kan je directe omgeving in een staat van chaos worden gebracht, en in dit beslissende moment in de geschiedenis bepaal jij de loop van de gebeurtenissen. 

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is het vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen rond het einde van de 19e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en wrede prairievlakten langzaam plaats voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriƫle Revolutie. In Red Dead Redemption speel je de voortvluchtige John Marston die je meeneemt op avontuur voorbij de Amerikaanse grens.

Aanbevolen artikelen