Het maximale uit jezelf halen

Life

Tegenwoordig zijn er steeds meer jongeren en jongvolwassenen die niet 100% lekker in hun vel voelen. Deze jongeren en jongvolwassen ervaren steeds meer stress en prestatiedruk. Vroeger waren de depressie en angststoornissen cijfers hoger bij mensen van ouder dan 35 jaar, maar tegenwoordig zijn deze cijfers aan het omdraaien. Jongeren en jongvolwassenen van tussen de 18 en 35 jaar lijden steeds vaker aan depressie. Van 7 procent in 2016, naar ongeveer 9 procent depressiemeldingen van de leeftijdsgroep 18-35 jaar in 2020. Dit komt vooral door corona en de strenge maatregelen hierbij blijkt uit interviews.

Mentale gezondheid

Mentale of psychische gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Goed in je vel zitten is belangrijk voor iedereen. Wie zich mentaal goed voelt, ontplooit beter zijn talenten, gaat beter om met stress en belangrijke levensgebeurtenissen, werkt productief en vruchtbaar, en draagt meer bij tot de gemeenschap.

Lifecoaching

Veel jongeren en jongvolwassenen hebben er veel moeite mee om hun mentale gezondheid stabiel te houden. Er zijn echter veel oplossingen om dit gezond te houden. Tegenwoordig zijn er veel mensen en bedrijven die coachinglessen aanbieden. Dit wordt gedaan door middel van een life coach. De definitie van een life coach is een professioneel opgeleide persoon die u kan helpen uw potentieel te maximaliseren en de gewenste resultaten te bereiken. Een life coach is als een ondersteunende vriend en vertrouwde adviseur. Een life coach zal je pushen om doelen te stellen, je verantwoordelijk te houden en je aan te moedigen om een ​​betere versie van jezelf te zijn tijdens de reis. Het wordt tegenwoordig erg aangeraden om eens te kijken of life coach sessies wat voor jou zijn. Het kan namelijk erg helpen met het maximale uit jezelf te halen. Je moet er echter wel volledig achter staan om resultaat te boeken. Het is niet handig om sessies te doen zonder overtuiging!

Aanbevolen artikelen