Tips voor je keuken en badkamer

Waarbij de aankoop je “nog best wel even” met de badkamer kon doen. En die keuken was zo erg nog niet, “met een likje verf lijkt ‘ie als nieuw”. Maar nu is het toch echt tijd om actie te ondernemen en deze projecten op te pakken. Die krakende keukenkastjes en lekkende kraan in de badkamer kunnen echt niet meer. Kwaliteit en vernieuwing, daar ben je naar op zoek.

Voordat je zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van je keuken, laat je dan eerst even adviseren.

Tijd voor wat inspiratie, styling en klus advies. We hebben ons laten voorlichten en inspireren door Grando Badkamers en Keukens Den Helder.

Laat je keukendroom uitkomen

Zie je het al voor je? Zo een mooie industriele keuken, mooie greeploze kastjes? En apparatuur die je perfect kunnen ondersteunen om de beste gerechten tevoorschijn te toveren?

Voordat je zelf aan de slag gaat met je keuken te ontwerpen, laat je dan eerst even adviseren. Bekijk de mogelijkheden. Kijk goed naar de materialen, passen deze bij elkaar? En de kleur, past deze bij de rest van je huis? Wat wij zelf ook belangrijk vinden is dat de routing echt moet kloppen. Je wil namelijk niet dat je je meteen gaat storen aan je keuken. Dat je bijvoorbeeld niet bij de vuilnisbak kan als je de vaatwasser open hebt staan. Of dat de nieuwe oven de hele tijd in je nek aan het blazen is als je aan het koken bent. Leg deze onderwerpen voor bij je adviesgesprek en vraag naar de ervaringen.

Tips voor je keuken

  • denk aan de kleuren die je thuis hebt
  • welke aparatuur heb je echt nodig, en welke zijn nice to have
  • routing in je keuken is zeer belangrijk
  • heb je genoeg opbergruimte
  • kom je overal bij? is het werkblad hoog genoeg?
  • laat het installeren door een vakman, voorkom spleten en oneffenheden, maar behoud hiermee ook je garantie

Lekker wakker wakker worden en klaarmaken voor het slapen gaan, project Badkamer

Gun het jezelf. Dat is waar het vaak om gaat. Sluit geen compromissen, ga los en leef je uit. Maak van jouw badkamer, JOUW badkamer. Met karakter zoals je het al jaren wilt. De wellness die je verdient en die ook je vriendin nodig heeft.

Er zijn badkamers en badkamers. En je hebt luxe badkamers. Wij gaan natuurlijk voor luxe, want wij verdienen dat. Hebben we hard voor gewerkt.

We hebben bij Grando een aantal mooie luxe badkamers mogen bekijken, zelf vinden wij een zwarte stijl mooi, doet lekker sjiek en luxe aan, kijk bijvoorbeeld eens naar de Belvi samenstelling. Hieronder een paar mooie sfeerbeelden voor je nieuwe luxe badkamer.

fotos: grando.nl

Aanbevolen artikelen