Tuin inspiratie

Tuineren op mnnn.nl

De zomer is de tijd van het jaar dat we het graag de hele dag buiten zitten. De zon schijnt veelvuldig, de barbecues draaien overuren en de plantenbakken zijn weer volop gevuld met kleurige bloemen en planten. Buiten zitten is een plezier als je een tuin hebt die helemaal is ingesteld op jouw wensen. 

Vuurschaal

Ben jij graag de man die lange avonden samen met vrienden en familie doorbrengt? Overweeg dan eens om een vuurschaal aan te schaffen. Een vuurschaal zorgt voor een fijne sfeer en houdt je tot diep in de nacht lekker warm. Of wil je juist wat meer rust? Er is bijna niets zo kalmerend als het gestage gekletter van water op de achtergrond. Daarvoor hoef je niet op zoek naar indrukwekkende watervallen in het buitenland. Je kunt dit rustgevende effect gemakkelijk nabootsen in je eigen achtertuin door middel van een watertafel. Daar wordt je gelijk zen van.

Buitenkeuken

Al die lange avonden in de tuin vragen eigenlijk om een buitenkeuken. Want altijd alles bij de hand en je hoeft niet steeds heen en weer te lopen naar de keuken. Zorg dat je voldoende zitplaatsen creƫert om gezellig met je vrienden om de tafel te kunnen zitten. Een grote, lange tafel met allerlei unieke buitenstoelen zijn ideaal. Als laatste element voeg je nog een koelkast toe zodat de verfrissingen goed koud zijn en jouw buitenkeuken is helemaal af.

Bacsac

Je wilt je tuin natuurlijk ook een beetje stoer aankleden. En dat kan heel goed met de Bacsac. Superlicht, kleurrijk en on trend. Met deze stoere bloembakken, gemaakt van geotextiel maak je van ieder balkon of tuin een gezellige buitenplaats. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar, in veel formaten en kleuren verkrijgbaar en onderling makkelijk te combineren. Met de Bacsac maak je van elke ruimte een plezierige ruimte. Mocht je ze na een tijd zat zijn, dan kun je ze makkelijk opvouwen en opbergen. 

Ballchair

De Ballchair is buiten een echte eyecatcher. Het speelse en stoere effect van de Ball Chair past perfect bij een strakke of moderne tuin. Dankzij de hoogwaardige afwerking kan de Ball Chair ook tegen water en andere weersomstandigheden. Ideaal als je geen zin hebt om elke keer weer alle tuinmeubelen op te ruimen. De Ball chair is verkrijgbaar in heel wat kleuren wat zorgt voor een fantasierijk kleurenpalet. Er komen elk jaar nieuwe kleuren uit en sinds een tijdje bestaan er ook Ball Chairs met een lederen afwerking. Een bijhorende tafel werd ontworpen in hetzelfde materiaal door een Belgische designfirma.

Aanbevolen artikelen