Cadeau’s personaliseren is een nieuwe trend

Cadeau uitpakken

Wil jij graag een leuk cadeau kopen voor jouw vrienden en familie of zelfs misschien voor jezelf? Dan vind je in deze blog een aantal leuke kleinigheidjes. Vaak denken mensen bij een cadeautje aan kleding of bijvoorbeeld accessoires, maar wat tegenwoordig erg populair is zijn producten die je helemaal kan personaliseren. Baby stoeltjes met namen erop, T-shirts met een bedrijfslogo erop en zo zijn er nog meer leuke ideeën. Zo creëerde vroeger Starbucks een mooie toegevoegde waarde en naamsbekendheid door het personaliseren van hun bekers en cups door klanten hun naam erop te zetten.

Mokken

Uit onderzoek van the International Coffee Organisation (ICO) blijkt dat wij Nederlanders gemiddeld 8,4 kg koffie per persoon per jaar drinken. Hiermee staan wij in de top 5 van grootste koffiedrinkers ter wereld. Van deze 8,4 kg drinken mensen het meest voornamelijk hun koffie thuis, op visite en op werk. Ook drinken mensen hun koffie meestal uit een mok. Mokken zijn dus in het heden erg populair zonder dat mensen hierover nadenken.

Zoals in de inleiding hierboven vermeld is, zijn producten die gepersonaliseerd worden tegenwoordig erg populair. Daarom is het een tof idee om voor jezelf of voor iemand anders een gepersonaliseerde mok te kopen. Mensen kijken vrijwel elke ochtend tegen hun mok aan en het zou toch veel leuker zijn als deze gepersonaliseerd is?

Je kan een mok personaliseren op allerlei verschillende manieren. Op een mok kan je bijvoorbeeld een foto zetten van een geliefde en familielid of jouw icoon, maar je kan een mok ook personaliseren met een logo van bijvoorbeeld een bedrijf of jouw favoriete voetbalclub. Een mok met tekst is toch wel de leukste vorm van personaliseren. Je kan iemands naam erop zetten of zelf een mooie quote waar naar je kan kijken in de vroeger morgen. Een stukje motivatie tijdens het koffie drinken is geweldig toch!

Heel veel variatie

Buiten het personaliseren van mokken zijn er ook heel veel andere producten waar je een foto op kan zetten. Een product met een foto is een mooi cadeau voor iemand in jouw omgeving. Je kan een foto cadeau maken voor bijvoorbeeld een muismat of een mooi tegeltje. Tegenwoordig vinden mensen het superleuk om dagelijks een foto te zien waar zij een waarde aan hechten. Zo is het per persoon verschillend welk foto cadeau leuk zou zijn. Een muismat met een vakantiefoto is bijvoorbeeld erg leuk voor iemand die dagelijks op kantoor werkt achter de computer.

Aanbevolen artikelen