Horren kopen

Het is er weer lekker de tijd voor! Je kan je ramen en deuren de hele dag openzetten en bakken frisse lucht naar binnen laten komen. Het is alleen zo jammer dat er allerlei beestjes met die frisse lucht mee naar binnen vliegen. Om dat te voorkomen adviseren wij je om horren te laten monteren. Een hor is een stuk gaas dat je voor een raam of deur kunt plaatsen zodat alleen de zomerse lucht naar binnen komt zonder dat vliegende gespuis. Weet je dat er zelfs heel fijn gaas bestaat dat fijne (stof)deeltjes tegenhoudt? Ga je horrengaas kopen vraag hier dan naar. Heel prettig wanneer je hooikoorts of een allergie hebt!

Diverse horren

Er wordt onderscheidt gemaakt in raamhorren en deurhorren. Wel zo makkelijk dat je alles open kunt zetten, toch? Er zijn horren voor nagenoeg elke raam en iedere deur. Of ze nou naar binnen of buiten opengaan of dat je een enkele of dubbele deur hebt. Er zijn zelfs horren voor draai- en kiepramen. Het mooie is dat horren op maat gemaakt kunnen worden. Dus ook voor dat ene kleine raampje in de bijkeuken of voor je enorme schuifpui in de woonkamer.

De bekendste hor is de inzethor. Vaak gemaakt van aluminium en eenvoudig van binnenuit te plaatsen. Of de rolhor; die rol zich als een rolgordijn naar boven oprolt. Bij deuren heb je de keuze in plissé deurhorren of zelfs dubbele plisséhorren. Deze schuif je naar de zijkant open en zijn heel geschikt voor (openslaande) tuindeuren of een schuifpui. Hierbij kan de sluiting in het midden, zodat je kan kiezen welk deel je open doet als je met je dienblad met koele drankjes en lekkere hapjes naar je terras of balkon loopt. Handig!

Volop keuze voor jou

Wil je advies? Of wil je de variaties eerst bekijken? Dat kan! Kom langs bij woonwinkel in Steenwijk. Hier vind je alles; advies, inspiratie en ze meten en monteren ook. Op naar een huis zonder vliegende beestjes!

Aanbevolen artikelen