Zelf gemakkelijk een vloer aanleggen

Tegels

Iedereen herkent het wel, je hebt jouw betonnen of stenen vloer een aantal maanden geleden laten leggen maar er komen steeds problemen bij kijken. De vloer is beschadigd of er zit veel vuil vast. Betonvloeren blijven continu stoffen of de verf laat los waardoor je elk jaar maar weer nieuw betonverf moet kopen en gebruiken. Dit zijn allemaal dingen die grote ergernissen creƫren bij de consument. Ondanks al deze ergernissen is er een betaalbaar alternatief die deze problemen niet heeft.

HET IDEALE ALTERNATIEF

Zoals hierboven genoemd is er een betaalbaar alternatief dat vele voordelen heeft ten opzichte van vloertegels, natuursteen, rubber tegels, coatings en betonverven. Dit alternatief is PVC Tegels. In vergelijking met andere vloersystemen zijn pvc-vloeren erg gemakkelijk aan te leggen, met name de kliktegels. Met het aanleggen van deze vloeren is er geen professionele vloerlegger nodig. Je kan dit allemaal zelf leggen doordat er een puzzelsysteem achter zit wat je gemakkelijk met een rubberen hamer kan vast kan likken.

Er zijn uiteraard nog meer voordelen van pvc vloeren ten opzichte van andere vloersystemen. De montage van pvc-vloeren gaat gemiddeld een stuk sneller, pvc-tegels zijn daarnaast onafhankelijk van de ondervloer, ze zijn schoner te verwerken en de vloer is meteen gebruiksklaar na de laatste klik. Overigens zijn de pvc-vloeren recyclebaar en duurzaam.

Nieuwe vloer voor in de Garage

Met de hierboven genoemde pvc-kliktegels is het erg gemakkelijk om zelf je vloeren aan te leggen op allemaal verschillende plekken. Zo is het een goed idee om in plaats van je garagevloer te voorzien van een garagevloercoating, betonverf of plavuizen je garagevloer eenvoudig zelf te voorzien van kliktegels! Deze pvc-garagetegels zijn namelijk zeer sterk en slijtvast en een kunststof-tegelvloer (pvc) in de garage zorgt ervoor dat er geen olie, benzine of andere vloeistoffen in de onderliggende betonvloer dringen.

Aanbevolen artikelen