5 Dingen die mannen altijd vergeten op vakantie

Koffer ingepakt en op naar de zon! Niets is zo vervelend wanneer je op vakantie erachter komt dat je iets belangrijks bent vergeten. Over het algemeen vergeten mannen vaker belangrijke items mee te nemen dan vrouwen. Wat wordt er het vaakst vergeten? Deze lijst bevat de top vijf items die mannen vaak vergeten mee te nemen op reis, inclusief tips om ze niet te vergeten.

Zonnebril op sterkte

Heerlijk zo’n strandvakantie aan de zee. Zo profiteer je optimaal van het warme weer. Tot je erachter komt dat je je zonnebril op sterkte bent vergeten. Dit kan autorijden bijvoorbeeld erg moeilijk en gevaarlijk maken. Rijd je op vakantie? Zorg ervoor dat je altijd een zonnebril op sterkte in de auto heeft.

Genoeg warme kleding

Dat je naar een zonnig vakantieland gaat, betekent niet altijd dat het weer ieder moment ideaal is. Mannen vergeten vaak om lange shirts, lange broeken en warme kleding mee te nemen. Wat doe je wanneer het een dag regent? Zorg ervoor dat je altijd minstens één lange broek en één hoodie of shirt met lange mouwen op het inpaklijstje zet.

Oordopjes

Is jouw hotel gelegen in een druk feestgebied en zorgt het voor slapeloze nachten? Of zit er een huilende baby op jouw vlucht? Oordopjes zijn cruciaal voor veel vakanties. Geniet van alle rust met oordopjes. Deze zijn erg klein en kunnen daardoor eenvoudig mee met de handbagage.

Lenzen

Waar je normaal maar eens per week je lenzen hoeft te vervangen, kan dat in een ander klimaat soms een stuk vaker moeten. Genoeg lenzen meenemen is niet iets waar je als eerste aan denkt. In veel landen kun je niet zomaar bij de drogisterij een setje lenzen kopen en is hier een doktersverklaring voor nodig. Zorg er daarom voor dat je altijd genoeg lenzen inpakt. Schaf bijvoorbeeld bij lens2day genoeg nieuwe lenzen aan en geniet van snelle verzendtijden. Zo heb je jouw extra lenzen op tijd binnen voor de vakantie.

Handdoeken

Niet ieder hotel of accommodatie biedt handdoeken aan. Zonder handdoek wordt het douchen of badderen toch lastig en heb je niets om op te liggen aan het strand. Neem altijd een microvezel handdoek mee. Deze is extra compact en is dus extra licht om mee te nemen in de koffer.

Ook genieten van een onbezorgde vakantie?  Zorg ervoor dat je geen belangrijke items vergeet in te pakken. Zorg ervoor dat je eerst een paklijst maakt om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke spullen vergeet die je meeneemt.

Aanbevolen artikelen