Leuk Mannenweekend

Gezellige mannen met bier

Wat is er nou beter dan een paar dagen er even tussenuit gaan? Weg van jouw partner en van de kinderen. Geen gezeik van werk, geen gezeik van de kinderen en uiteraard geen gezeik van jouw partner. Dan is een weekendje weg met jouw beste vrienden of collega’s een perfecte oplossing. Op zo’n prachtig weekend kan je alles doen waar jij zin in hebt. In deze blog lichten wij wellicht een top idee uit voor jouw “perfecte weekend met vrienden”.

Bestemming weekendje weg

Je wilt een paar dagen weg met jouw vrienden om er even lekker tussenuit te gaan. Maar wat is nou een ideale “mannenweekend”? Er zijn uiteraard oneindig leuke ideeën voor een fantastisch mannenweekend en vaak maakt het niet uit waar je heen gaat met je vrienden zolang je het gezellig hebt, maar voor de zekerheid lichten wij een paar toffe weekendjes weg uit.

Veel mannen vinden het geweldig om in hun leuke mannenweekend een toffe accommodatie te huren met hun vrienden, dit kan een villa zijn aan de zee in Nederland maar dit kan natuurlijk ook een wellness accommodatie in het buitenland zijn zoals bijvoorbeeld in de Ardennen.

Wat ook echt iets is voor mannen, is een Formule 1 wedstrijd bezoeken. De snelle auto’s, de sfeer en de spanning is geweldig voor een mannenweekend. Je kan de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton van dichtbij volgen op de open training, de kwalificatie en uiteraard op de Grand Prix zelf.

Buiten de Formule 1 is er ook een andere sport die razend populair is tussen de mannen en dit is natuurlijk voetbal. Een voetbalweekend is daarom ook een top idee voor jouw mannenweekend. Als jouw vriendengroep van voetbal houdt is het fantastisch om naar wedstrijden te gaan in bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Italië en Duitsland.

Weekend met veel bier

Naast de ideeën die hierboven zijn beschreven blijft het weekendje “zuipen” met je vrienden toch het populairst onder de Nederlandse mannen. Daarom is het een goed idee om terug te vallen op het idee om een accommodatie te huren met vrienden. Je kan overal in het land een accommodatie vinden en je kan er zuipen tot de late uren met jouw vrienden. Om helemaal optimaal bier te drinken raden wij aan dat jullie een vakantiehuis met bar huren. Hoe perfect zou het zijn om met jouw vrienden een vakantiehuis voor een mannenweekend te huren dat ook nog een bar met biertap installatie beschikt?

Aanbevolen artikelen