Mannenweekend weg

Mannenweekend tips op mnnn.nl

Of je nu dertig bent of ergens in de veertig, elke man moet er toch eenmaal even uit met zijn vrienden tijdens een mannenweekend weg. Eigenlijk maakt de locatie dan ook weinig uit, als er maar wat gedronken kan worden. En vooruit, het is ook een goed idee om naast het drinken van bier nog wat leuke activiteiten te ondernemen. Heb je zelf geen flauw idee qua locatie, hierbij enkele tips. 

Voetbalweekend

Zijn jij en je vrienden echte voetballiefhebbers dan staat een voetbalwedstrijd in Engeland wellicht op je bucketlist. Voetbal is bijna heilig in Engeland en daarom een unieke ervaring om mee te maken. Biertje erbij en gaan! En een Emirates Stadium of Stanford Bridge is leuk om mee te pakken, maar een wedstrijd tussen twee ‘kleinere ploegen’ kan nog veel specialer zijn. Daar komen minder toeristen, dus meer fans. Ofwel: véél meer beleving.

Sportief

Een weekendje bier drinken en poolen of biljarten is natuurlijk leuk. Maar wil je maandagochtend nog een beetje fatsoenlijk op je werk verschijnen dan is enige sportiviteit toch wel van belang. Boek daarom een weekend weg naar de Belgische Ardennen. Daar huren jullie een kano voor de sportieve watersport. Maar ook abseilen of mountainbiken door de bossen is een sportieve keuze. 

Cultuur happen

Heb je meer zin in een beetje cultuur, maar wil je het ook niet te duur maken? Boek dan een goedkoop ticket naar Boedapest. Deze stad is ontzettend mooi, je kan er helemaal uit je dak gaan en het is er nog steeds erg goedkoop. Denk aan halve liters voor 70 euro cent of voor maximaal  2,50 in fancy clubs. Ook voor cocktails hoef je vrijwel nooit diep in de buidel te tasten en ze zijn niet zuinig met de hoeveelheid alcohol. De volgende dag pak je een relaxt spaatje om uit te kateren. Ruikt wel naar rotte eieren, maar de volgende dag ben je wel mooi van je kater af.

Zwemmen en zonnen

Nog een ultieme tip is een weekend spenderen in een villa in Zuid-Frankrijk. Pak de auto, laad ‘m vol met bier en borrelhappen en pak de Route de Soleil richting het zuiden. Daar aangekomen deponeer je jezelf bij het zwembad, terwijl je vrienden alvast de bbq aansteken om worsten en hamburgers te roosteren. De enige activiteiten die jullie dat weekend uitvoeren zijn dan ook zonnen, zwemmen, bbqen en bier drinken. Appeltje eitje toch!

Aanbevolen artikelen